Serviciile noastre

Suntem fericiti ca putem sa lucram cu voi!

x Servicii video

Oferim servicii video pentru evenimente diverse, nunta, botez, orice aniversare sau intalnire importanta.

x Servicii foto

Servicii foto eveniment: nunta, botez, petrecere aniversara, sau servicii foto de nou nascut sau maternitate

x Servicii foto-video

Avem cele mai avantajoase oferte pentru nunta si botez

Ce oferim?

FOTO MATERNITATE
De preferat intre 32-36 de saptamani, in natura sau studio. Pretul sedintei foto este de 300 lei si oferim aproximativ 30 de poze editate. Recuzita foto proprie.
SEDINTE ANIVERSARE
Sedinte foto aniversare pt copii sau adulti. Locatia la alegere. In natura sau in studio. Pretul este de 350 de lei. Oferim recuzita pentru copii si mamici.
SEDINTE NEWBORN
Sedintele foto se programeaza din timp pentru copii nou nascuti. De preferat intre 7-si 14 zile de la nastere. Recuzita foto proprie. Pret 350 de lei.
SERVICII FOTO-VIDEO NUNTA
Oferim pachete promotionale pentru cel mai important eveniment din viata dumeavoastra. Contactati-ne pentru a verifica disponibilitatea.
SERVICII FOTO-VIDEO BOTEZ
Ne oferim sa surprindem in cel mai placut mod petrecerea de bun venit a copilului dvs. Serviciile noastre complete si profesioniste sunt disponibile in pachete variate pentru orice buget. Va asteptam sa discutam si sa stabilim fiecare detaliu important pt dvs.
INVITATII PERSONALIZATE
Pentru ca suntem o echipa pregatita, putem oferi si servicii de printare sau executie a invitatiilor de nunta sau botez, Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati site-urile de mai jos: www.invitatiimariaj.ro sau www. invitatiebotez.ro