Bine ai venit!

Prezentarea echipei

Alexandra Doban, fotograf profesionist, a urmat cursuri de fotografie în tara dar și workshop-uri în Statele Unite. Prin experiența acumulată reușește întotdeauna să găsească locații inedite pentru ședințele foto. Are un copil extraordinar, un soț care o iubește și o înțelege și este binecuvântată să facă ce iubește: fotografia.

 

Marius Doban este un videograf și expert în filmări aeriene. Odată cu meseria de videograf a învățat să fie un bun editor și are abilități în editarea filmărilor multicam și sunet broadcasting. Se concentreză pe momentele importante și plaseză oamenii obișnuiți în situații care evidențiază importanța evenimentului. Este pasionat de gadget-uri și este la curent cu ultimele tendințe în domeniul videografiei.

Echipa Studio Mariaj

Marius Doban

Videograf

Alexandra Doban

Fotograf

PHOTO EDITING

Aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consecteturia i adipiscing elit. Sed pulvinar mauris ante, a viverra lacus ullamcorper ac. Fusce quis odio lobortis, maximus dui vel, laoreet urna. Integer in cursus lacus, ac aliquet quam. Fusce posuere non libero eget posuere. Morbi sodales vitae augue ac consectetur. Vivamus

ADVERTISING
88%
DESIGN
93%
CODING
85%